Teme: 4
Likes Given: 320
Ovde bi moglo da se kaci sve sto snimite ili uslikate na nasim ulicama, bilo vi licno ili naletite negde...
Evo jedna situacija od skoro sto me malo nasmejala.
Novog crvenog Infinitija vozi jedna lepa plava i dolazi Bimerovac. STA SE POSLE DESILO NECETE POVEROVATI [FOTO][VIDEO]
Naravno, nista se nije desilo
https://youtu.be/wLc4D24AAOA
•
Teme: 16
Likes Given: 1
Garaža: Toyota Prius Alpha
Negde sam pročitao pre 2 meseca da auto osiguranja daju popuste onima koji imaju dash-cam.
Davnije, negde sam pročitao da su dash cam ilegalne, ne sećam se u kojoj zemlji.
Priznaje li dash-cam snimke policija i sudstvo u Srbiji kao dokaz ko je šta radio u trenutku nesreće?
•
Sve zavisi od zemlje do zemlje... Ako sam dobro informisan, npr u Rusiji i Australiji podsticu koriscenje kamera, dok u je Nemackoj i Austriji cak i zabranjeno.
Kod nas je sve neka siva zona. Nije zabranjeno da se poseduje i koristi kamerica, ali je upitno da li ce sud priznati snimak kao dokaz.
•
Teme: 16
Likes Given: 1
Garaža: Toyota Prius Alpha
(08.05.2018, 13:19)Marketman Piše: Sve zavisi od zemlje do zemlje... Ako sam dobro informisan, npr u Rusiji i Australiji podsticu koriscenje kamera, dok u je Nemackoj i Austriji cak i zabranjeno.
Kod nas je sve neka siva zona. Nije zabranjeno da se poseduje i koristi kamerica, ali je upitno da li ce sud priznati snimak kao dokaz.
Užasna stvar se desila dečaku iz ćerkine škole. Dok je vozio bicikl sa školske priredbe, na njega je naleteo auto i ubio ga.
Jedino dete u porodici, je preminulo posle 8 sati.
Nije bitno da li je imao svetla, kacigu.
Na stranu vozača koji je imao nesreću da da bude u nesreći, njegov je život takođe uništen, ubio nečije jedino dete.
Da ti neko baš izleti pred kola, dash-cam bi bar pokazala kako je bilo.
•
Teme: 10
Likes Given: 371
Na danasnji dan (8. maj) je stradala prijateljicina cerka od 15 godina.
Istrcala iza autobusa i pravo pod automobil
Sent from my LG-D320 using Tapatalk
•