Teme: 49
Likes Given: 413
Garaža: Yaris '06 1.3 vvt-i | Nissan Almera N16 1.8
Već par godina praktikujem sa suprugom da u periodu između Vaskrsa i 1. maja otputujemo na vikend i malo se opustimo. Ove godine smo rešili da putujemo u Pirot pošto mi deluje da ima sasvim dovoljno sadržaja za 2-3 dana.
Praktikujete li vi nešto slično?
Sent from my NEM-L21 using Tapatalk
Teme: 6
Likes Given: 864
Nažalost, ne. Mahom se sve svodi na jednodnevne obilaske, odmore u banjama, i poseta rodbini. Bilo bi lepo, nadam se da će biti prilike i za to.
Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока
•
Ja se trudim da to koristim dok nemam decu, posle će sve biti njima podređeno.
•
Teme: 8
Likes Given: 210
Garaža: Toyota Corolla E170 1.6
Skroz dobra praksa. Na zalost, i ja to retko radim. Poslednji put bili u Sokobanji na 5 dana 2013te.. Vrhunski provod. Smestaj odlican i povoljan, hrana preukusna. Bio je Septembar.
Teme: 16
Likes Given: 1
Garaža: Toyota Prius Alpha
(16.03.2018, 09:22)Skipper Piše: Već par godina praktikujem sa suprugom da u periodu između Vaskrsa i 1. maja otputujemo na vikend i malo se opustimo. Ove godine smo rešili da putujemo u Pirot pošto mi deluje da ima sasvim dovoljno sadržaja za 2-3 dana.
Praktikujete li vi nešto slično?
Sigurno, to mi radimo bar 2 puta godišnje, da odemo negde gde nismo bili. Počinje od ove nedelje, 4 dana, sa hotelima, Japan.
Pirot, ako tamo ideš, to je moja postojbina, moj voljeni grad gde sam imao prvu devojku. Moja familija, nasađena u Beogradu je odatle.
Za 3 dana, ima sadržaja. Samo da ja mogu umesto tebe da tamo odem. Žmurećki, sećam se ulica i mesta.
Pošalji neku sliku.
E drago mi je ako mogu da ti bar slikom prenesem malo tvog kraja u daleki Japan. Mi nismo još uvek odredili tačan datum ali biće negde u aprilu najverovatnije.
•
Teme: 25
Likes Given: 526
probao sam . Na zalost utisak je sledeci, svuda gde god da krenes djubre, divlje deponije, planina goc i u prelepoj sumi pored puta divlja deponija, vire sporeti, trosedi, gradjevinski sut i otpad. pravac ka drini, banja koviljaca, prvo je put ka loznici katastrofa, lepa okolina unistena neplanskom i divljom gradnjom objektima koji se apsolutno ne uklapaju u taj ambijent, retko koja kuca zavrsena, planina miroc, lepo uredjen put ali uz put ista slika, djubre koje je covek, ono na dve noge ili ne znam kako da to bice nazovem bacio. Oko spomenika vidi se da se neko potrudio da napravi mesta za sedenje ali oni koji su zaduzeni da isprazne kante za djubre tu nisu krocili mesecima pa i oni koji su savesni nemaju gde da bace djubre, smrdelo je za medalju tako da nisam imao zelju da se tu duze zadrzim uprkos tome sto ej pogled fantastican. Osim toga na primer u samom centru banje koviljace nismo imali kafu gde da popijemo, kao grad duhova, dve male prodavnice ispred kojih lokalni alkosi ispijaju pivo i to je to. hocemo da rucamo, to je misaona imenica, uputili nas u kompleks suncana reka, lepo i uredjeno, ali mesta nema, nema jer je to jedino pristojno mesto gde se moze provesti dan i svi iz radijusa od 50-100 km su tu, sto iz srbije sto iz bosne.
generalno vojvodina mi ostavlja najbolji utisak za lep dan ili vikend proveden u prirodi, kikinda, cista i lepa, novi sad i fruska gora za deset duzina iznad centralne srbije, beckerek ili petrograd, cisto i uredno, to je neki moj utisak.
•
Teme: 6
Likes Given: 107
Garaža: Mazda 6. 2.0 Diesel Sport
Lep provod i obavezno probaj pirotski kačkavalj i pirotsku peglanu kobasicu. Kažu peglana je jak afrodizijak baš kao i belmuž.
Nakon povratka iz Pirota očekujemo utiske.
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Zoom-Zoom!
•
Biće utisci naravno. A specijaliteti su must have da se probaju.
Teme: 8
Likes Given: 210
Garaža: Toyota Corolla E170 1.6
21.03.2018, 08:12
(Poslednja izmena: 21.03.2018, 08:13 od Dijenek.)
Afrodizijak

Nemoj i ti ko Bojan pa posle da trazimo sedmoseda

(salim se naravno, daj Boze da ti trazimo autobus

)
Ovaj sad vikend proveo sa suprugom u Vrnjačkoj Banji a kad smo već tu skoknuli i do Goča. Banja uredna, čista, puna turista. Goč lep, nema puno sadržaja ali je priroda vrh.
Evo i uspon od hotela Piramida ka Vrnjačkoj Banji, 11% uspon
https://youtu.be/gvv5_U5xFdQ
tapatalk pro @ h7l
Teme: 25
Likes Given: 526
Lepa priroda, imao sam priliku da to vidim i prodjem zimi po snegu, to je isto prelepo. :-)
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
•