Posao dozvoljava, a i isplativije je. Krckam polako, svaki mesec malo otplacujem. Deca mala, nemam neke mogucnosti i zelje za ludim destinacijama. Treba mi provereno i ne preskupo i da je relativno blizu
Bili smo dve sezone zaredom na odmor u Polihrono. Prošle godine smo bili u Nea Flogitu, ali nas srce vuklo da obidjemo na dan Polihrono koje je nekih 40-ak km daleko i da pojedemo giros kod Doktora!
Naci cete me na kefaloniji jul i avgust :-)
uplaceno jos u decembru. Verovatno kraj septembra na nedelju dana blizu genove, idemo na neki rodjendan pa da bude to zadnje kupanje u moru u 2018 god :-)
Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka
The following 2 users Like mića's post:2 users Like mića's post • Skipper, frank
24.02.2018, 22:47 (Poslednja izmena: 24.02.2018, 23:00 od mića.)
5:0 za sada grcka vodi :-)
mi smo poceli od pre par godina da praktikujemo da preko booking.com u decembru uplatimo. Cena je vise nego povoljna, izbor je veliki tako da nam tako najvise odgovara. Npr cena je za duplo niza nego kad smo uplacivali u februaru i kasnije. Treba pratiti booking, ja sam 2016 u junu mesecu ubo aranzman hotel, za dve osobe sa doruckom po principu "samo danas snizenje 70%" tako da je umesto 1300eur kostalo 598. za 12 nocenja. U decembru isti hotel npr za 28 nocenja kosta 1200 eur za dve osobe sa doruckom. U pitanju je lixouri na kefaloniji.
25.02.2018, 11:10 (Poslednja izmena: 25.02.2018, 11:13 od Dzvini.)
Evo bas danas idemo na sajam turizma da vidimo ponude. Prethodnih 3-4 letovanja ne mogu reci da sam uzivao obzirom da je bilo dana kada mi nije bilo vruce sto ocekujem na morima, plus sto mi voda nigde nije bila dovoljno topla. Ove godine zelja recimo mesta gde nisam bio ranije, Tunis, Africki Egipat (bio sam u Azijskom) ili Turska (bio sam vec ali ogroman je izbor), a Tajland za sada verovatno ostaje kao zeljena destinacija, verovatno za bracno putovanje
The following 1 user Likes Dzvini's post:1 user Likes Dzvini's post • mića
(25.02.2018, 11:10)Dzvini Piše: Evo bas danas idemo na sajam turizma da vidimo ponude. Prethodnih 3-4 letovanja ne mogu reci da sam uzivao obzirom da je bilo dana kada mi nije bilo vruce sto ocekujem na morima, plus sto mi voda nigde nije bila dovoljno topla. Ove godine zelja recimo mesta gde nisam bio ranije, Tunis, Africki Egipat (bio sam u Azijskom) ili Turska (bio sam vec ali ogroman je izbor), a Tajland za sada verovatno ostaje kao zeljena destinacija, verovatno za bracno putovanje
Pitaj mene za Tajland. To je moja treća zemlja, moja žena je Thai, imamo stan u Bangkoku. Idemo mesec dana svake godine, ne samo stan nego i high level turizam.
(25.02.2018, 11:10)Dzvini Piše: Evo bas danas idemo na sajam turizma da vidimo ponude. Prethodnih 3-4 letovanja ne mogu reci da sam uzivao obzirom da je bilo dana kada mi nije bilo vruce sto ocekujem na morima, plus sto mi voda nigde nije bila dovoljno topla. Ove godine zelja recimo mesta gde nisam bio ranije, Tunis, Africki Egipat (bio sam u Azijskom) ili Turska (bio sam vec ali ogroman je izbor), a Tajland za sada verovatno ostaje kao zeljena destinacija, verovatno za bracno putovanje
Pitaj mene za Tajland. To je moja treća zemlja, moja žena je Thai, imamo stan u Bangkoku. Idemo mesec dana svake godine, ne samo stan nego i high level turizam.
Uplatili smo Hurgadu za avgust, da eto ipak vidim i Afriku, Piramide, dok su jos citave... Tajland jos uvek gledamo na slikama ali se nadam makar 10 dana letovanja jednog dana. Samo da ne bude bracno putovanje sa trudnocom pa da ne smemo da idemo tako daleko