Interesantan video koji je snimao moj poznanik pilot ovog aviona. Prica je da su ga bukvalno naterali da poleti po ovom kijametu. Iz ugla putnika u avionu je sve bilo normalno, ali ...
https://youtu.be/UbYvi1A4Cts
evo i njegovog teksta
Ovako izgleda kada je profit u pitanju. Stvar funkcionise dok neko ne omasti livadu...
Imam snimak gde sat i nesto pokusavaju da me izguraju iz snega. Dovozili su tri push-back traktora da pomere avion. Snezna mecava, Kamioni sa raonikom prodju pistu, posle par minuta ponovo nanosi na pisti.
Tamo gde idem, isto kurolomija.
Pozovem Hjuston i pitam "Vi zaista hocete da mi idemo na let po ovakvom vremenu?", dobijam odgovor Operativnog Centra "Normal operation!".
Iz fotelje u toploj sobi lako je to reci.
Najgori trenutak u mojoj karijeri je bio kada je avion dodao gas na poletanju a ja shvatio da pod nogama u opste ne upravljam avionom. Tu, od nekih 50tak KTS isao je sam po inerciji gde je hteo... Ne daj Boze, otkaza motora, ne bi ostali na pisti, nema te vestine. Laknulo mi je kada smo odlepili. I odmah otkaza autopilot i presurizacija.
Nikad me vise niko nece naterati na takvu budalastinu, po cenu otkaza.
Kopilot sa dva leta ne zna gde je cak i da je vreme suncano a kamo li ovakav dzumbus. Tako sam se i ja nekada osecao. Ipak, uceni smo da kapetanu pomognemo koliko mozemo ocitavajuci brzinu vetra ili promenu brzine. Ovaj mucenik je iz prvog reda gledao ovo sto mozda nikada nece videti u karijeri.